Colors sitges queer fest

VIU CREA ESTIMA

MestrESSa de cerImoniEs

Rubén cardoso

Rubén Cardoso, és el mític transformista d'El Comodín a Sitges i El Cranc del Raval a Barcelona, aterra al Sitges Queer Fest i al Prado per fer un xou molt personal.


L'argentí, que es nega a revelar quants anys actua.

És el protagonista del primer xou del Sitges Queer Fest 2022, amb el cabaret teatre Cardoso Live!


I ara ens regala el seu humor i les seves taules com a mestra de cerimònies en aquesta final del Queer Talent.

El jurat

Jimmy Shaw

Jimmy Shaw és un actor americà.


Va viure la seva infància a la Costa Est ia una edat primerenca es va decantar pel teatre, cosa que el va fer mudar a Nova York, on va assistir a classes d'interpretació i va participar en espectacles de Broadway. Va decidir viure una aventura i va venir a Espanya. A Espanya ha treballat a les sèries 'Tierra de lobos', 'La que s'acosta' i 'Águila Roja'.


A més, Jimmy viu a Sitges.

Cristina Falcinellà

Cristina Falcinellà és cada cop més popular a Sitges i rodalies gràcies a la seva veu i el seu especial toc a l'escenari. És una d'aquelles cantants que comences i no pots deixar d?escoltar.


Una veu personal, íntima, que fa seves les cançons.


La vam conèixer al Sitges Queer Fest 2021, on va estrenar el personalíssim concert  “KHAIREMERI Project Queer intersections”.

Antonio del Valle

Actor de teatre, cinema i TV compta amb una trajectòria professional de més de 25 anys. La seva versatilitat com a actor l'ha portat a treballar en diferents disciplines teatrals que van des del teatre còmic, el teatre gestual més pur i els Musicals.


L'última superproducció on ha treballat ha estat a la comèdia músical La Jaula de las Locas de la Prod. Nostromo, estrenada al Teatre Tívoli de Barcelona el 2018.

Actualment s'hagi de gira per tot Espanya amb la comèdia musical La Gàbia de les boges (2022-2023).

 


També establert a Sitges, ara col·labora amb el Sitges Queer Fest com a membre del jurat.

Dave Zulueta

L'ambient d'amor per la cultura i la llibertat en què la família li va educar va forjar la seva personalitat filantropa i de fortes referències musicals i poètiques. S'ha format a la dansa, la música i el teatre en diferents etapes. A l'ESAD de Màlaga va començar la carrera d'Art Dramàtic que es va veure interrompuda per la seva entrada a l'Acadèmia d'Operación Triunfo.

 

El 2011 descobreix la llengua catalana i es llença a l'aprenentatge autodidacte de l'idioma. Ara es troba immers en un procés de recerca i renaixement personal i artístic després del gran “boom” que va suposar el programa a la seva vida i en plena promoció del que ha estat el seu primer llibre “Un poeta en silenci”.

 


Inaugura el Sitges Queer Fest presentant el primer xou, Queer Varietés, i fa doblet com a membre del jurat de la final del Colors Queer Talent Show.

Actuacions especials

King G.

Segona finalista del Sitges Queer Fest 2021, és una artista amb desimboltura que es fica al públic a la butxaca només trepitja l'escenari. Perquè el trepitja com una deessa.

 

Rapera, activista, queer, no binària, en realitat, cap adjectiu no la defineix. O tots...

Compon les seves cançons.

 

King G. és espectacle.

Gvillermo Rueda

Primer finalista del Sitges Queer Fest 2021, és un joveníssim compositor, cantant i músic amb una llarga experiència als escenaris.

 

Compta en el seu haver-hi diversos vídeos musicals i singles. A més, compon tant la lletra com la música de les cançons.

 

Gvillermo (amb V de victòria) Rueda és una jove promesa que farà parlar molt.

Artistes finalistes Queer Talent

La loba

Cançó & drag queen al més pur estil queer.

 

Sóc Bernhard “La Loba” és alemany, de 57 anys.

Viu a Barcelona des del 2013. Ha estudiat literatura russa i anglesa i està format en periodisme.

 

És un artista polivalent que es defineix pel que fa de cor. És escriptor i canta des dels anys 90, quan va començar a cantar en cors LGBTI a Alemanya. Cantar és la passió.

 

El seu objectiu és divertir, a si mateix i als altres, i per això es vesteix a la falda.

Versión Belga

Sóc Patrick lems nom artístic.

 

Ja fa 20 anys que visc a Espanya. Sóc de Brussel·les (Bèlgica).


Canto fa més de 30 anys. Vaig començar per cançó francesa tipus brel, mauranne. Després vaig canviar de rumb cap al Rock pop, jazz estil Frank Sinatra i gospel.
Sóc una persona positiva i lluitadora.


Tinc el gust d'estar acompanyat d'Alejandro Leguizamo, guitarrista argentí.

kevin jackson

Kevin és un jove de 22 anys que va començar fa més de deu anys a acturar i imitar Michael Jackson com a autodidacta, cosint la seva pròpia roba i ballant.

 

Estudia batxillerat artístic, especialitat d'arts escèniques i des de fa poc més d'un any té la seva pròpia companyia d'artistes amateurs.

 

Es defineix com a artista, creador i queer.

berni

Berni és mag i fill de mag.


Després de 40 anys dedicat a l'il·lusionisme, especialment al públic infantil, i 20 anys com a pallasso d'hospital, es presenta aquest Queer Talent per fer un pas endavant i poder fer un espectacle d'il·lusionisme que mai no es va atrevir a fer. Mai no és tard si ho desitges amb el cor.


Promet gaudir-ne. I si el públic també gaudeix, molt millor.

yei Forero

Colòmbia (1995).

 

Doctorant en investigació en Art contemporani, performer amb nocions de Dansa Contemporània minimalista i teatre textual.

 

Fusiona aspectes de la cultura llatina amb la ibèrica, referències del pop dance, pop simfònic i la videodansa europea. Li interessa especialment la identitat, els contrastos i crear atmosferes.

yanis stone

Em dic Yanis Stone. Sóc cantant, autor de cançons i músic.

 

Vaig aprendre a cantar ia tocar el piano pel meu compte. També creo tots els meus looks i maquillatges perquè és la meva passió.

 

El meu objectiu i propòsit més important a la vida és unir la gent a través de les meves habilitats, l'art i la tecnologia.

 

Faig servir la meva veu per arribar a l'ànima d'una persona, subratllant cada actuació amb un personatge escènic; és la manera com expresso les meves emocions i sentiments i crec que el més important en una persona és l'amabilitat.

Liaam Iman

Liaam Iman us convida a un viatge a través de paisatges poètics ancestrals, múltiples rangs vocals i tambors polirítmics, inspirats en la música nord-africana, cèltica i balcànica, invocant veus i històries silenciades per a un moment de presència, unió i record.

 

Liaam Iman és vocalista, compositora, percussionista i practicant de Reiki d'ascendència algeriana i cabil·la.

Després de graduar-se a l'escola d'art el 2011, especialitzant-se en performance interactiva i coreografia, han estat explorant les interseccions entre la migració, la pertinença i la curació a través de la música.

Des del 2002, han actuat i treballat en una àmplia gamma de projectes de música, teatre i art a molts països europeus, Estats Units i Tunísia, on van guanyar el premi de música al festival feminista internacional Chouftouhonna 2017 per la seva actuació en solitari.

 

Actualment estan treballant al seu àlbum de debut en solitari i segueixen col·laborant amb artistes i músics com Bassano Bonelli Bassano, Kechou, Sadek Demokratoz, Melina Pafundi, Zeyo Mann i Andi Stecher.

Emmie Reek

Emmie Reek és una artista brasilera que fa un any i mig que viu a Barcelona.


Nascuda el 1988, va créixer escoltant les grans dives de la música brasilera, llatinoamericana i internacional, i va començar a escriure les seves primeres cançons en portuguès i anglès als 9 anys.


La seva música és una barreja de molts estils llatins com Funk, Samba, Bossa, Brega i Bolero amb estils americans com R&B i Soul. Es pot dir que Emmie Reek és una artista multidisciplinària, ja que a més de ser drag queen, en el seu projecte actua com a cantant, compositora, productora musical i productora dels seus clips de vídeo.


Les seves cançons tracten temes com l'amor, el sexe i la passió per la vida.

sitges queer fest

Organitza

Amb el suport de

col·laboren

agraïments

© Colors Sitges Link 2021 · Política de privacidad · Política de cookies · Aviso legal · queerfest@colorssitgeslink.org

Web oficial de l'Ajuntament de Sitges www.sitgesanytime.com