Colors sitges queer fest

Artistes finalistes per ordre d'actuació

1. Politiko

Directament des de Madrid, POLITIKO és el projecte reivindicatiu LGTBIQ+ del músic Juan Ernesto Artuñedo, que compon i enregistra les seves pròpies cançons, així com realitza els videoclips.

 

En el seu directe multimèdia, projecta els videoclips que ell mateix realitza acompanyats de música i il·luminació programada.

 

"Retaguardia Marica" és la cançó que obre el seu últim disc homònim i parla sobre què fem les persones transmaricabibollesqueer a la segona línia de batalla.

Escriviu, dibuixeu, il·lustreu... eduqueu per la diversitat?

 

2. izan barba

Izan té 21 anys i és de Sant Andreu de la Barca.

 

El seu somni sempre ha estat poder connectar amb la gent a través de les lletres de les seves cançons i transmetre emocions.

 

En el talent, interpretarà un rap titulat "OYE MI SILENCIO", escrit i produït en la seva totalitat per ell mateix.

 

Aquest rap transmet un missatge que considera de suma importància, ja que aborda la temàtica del col·lectiu LGTBI, al qual pertany.

3. Capitano Barbaconyo

Segons els rumors, Capitano Barbaconyo, fill il·legítim de Madonna i Freddy Mercury, va començar a fer drag a la guarderia intentant passar per un noi, ja que no es sentia identificat amb les noies del grup.

 

Ara és un drag king, músique i productore migrant que s'ha donat a conèixer a Barcelona i rodalies per la seva música, el seu stand-up comedy, el seu missatge reivindicatiu i les seves sessions de workouts d'alta qualitat.

 

En els 7 anys que porta aquí, es mou en l'àmbit de la militància i l'aRtivisme. Recentment ha llançat el seu primer videoclip, "Pionera del pelo", i està a punt de treure el seu primer àlbum, "Joder poder", que ha aconseguit finançament gràcies al crowdfunding.

4. Alexia Riva

Alexia Riva és una cantautora franco-mexicana de veu càlida i apassionada per la música Pop, Jazz i Soul que actualment resideix a Barcelona.

 

Nascuda a Dunkerque, una petita ciutat a la costa del nord de França, Alexia Riva va ser influenciada per les cançons de la seva mare mexicana. En créixer bilingüe, Alexia canta principalment en anglès, però també en francès i espanyol. La seva música està inspirada en les seves emocions.

 

Estarà acompanyada de Hope i formaran un duo especialment per al Sitges Queer Fest.

5. Friedriich

FRIEDRIICH és un artista queer pop de Barcelona que exterioritza les seves emocions a les seves cançons i utilitza la seva plataforma com un possible salvavides per al col·lectiu LGTBIQ+.

 

L'any passat va llançar el seu primer EP "Storm in My Head", que es va presentar al centre LGTBI de Barcelona. També ha tingut presència en línia a revistes com NEO Magazine, i a la televisió de betevé i L’H Digital.

 

Ha estat realitzant concerts a Espanya i Corea del Sud durant els últims dos anys. I aquest any veurà la llum nou material del seu nou EP "I Love Me More", amb un toc més hyperpop. Aquest parlà del desamor i les complexitats d'estar en una relació.

6. Hugo Marlo

Cantant i actor de 23 anys.


És un noi trans* i fa activisme a les xarxes socials. A més, utilitza la música per visibilitzar el col·lectiu.


Ha participat en diferents programes de televisió com La Voz, Got Talent i A2veus. En fer la seva transició, la seva veu va canviar completament, però assegura que la seva essència segueix intacta i que ara és més feliç amb la seva veu.


Vé a demostrar que els nois trans* poden continuar cantant malgrat el canvi de veu tan dràstic en tan poc temps.

7. Muschi

Muschi és una artista drag que encarna les seves creacions de moda amb humor i enginy.

 

En la seva actuació, mostrarà les seves arrels des de Hong Kong i, ara, a Barcelona, amb un toc de fantasia.

8. Harry Hancock

Harry Hancock, compositor, vocalista, guitarrista, pianista i acordionista, així com a artista visual (i antic professor de Llatí i Art), utilitza les seves cançons i pintures per explicar històries i expressar el seu amor i admiració pel món natural de imatges i sons.

Originari del Regne Unit, es va formar com a artista a Florència, va fer la seva llicenciatura en Història de l'Art a Londres, després va viure, treballar i exposar a Nova York durant més d'una dècada abans de mudar-se a Barcelona el 2017. Els viatges, la immersió cultural i les llengües són fonamentals per a la seva creença optimista en el futur del món.

Projectes recents inclouen "Atelier Café BCN" (en col·laboració amb el professional del cabell i el maquillatge Jimmy Cortès), un col·lectiu artístic imaginari de 12 alter egos d'artistes/músics, i "Quarantine Portraits", una col·lecció de 40 retrats de tot el món pintats per Zoom durant el confinament.

Actualment resideix en una muntanya a les afores de Barcelona i està treballant en el seu àlbum debut de cançons.

9. Lil Barby

Lil Barby és una artista urbana de Sant Feliu de Llobregat que es defineix per la seva personalitat excèntrica i els seus espectacles sobre l'escenari.

 

En el Colors Queer Talent, cantarà i realitzarà una performance drag, acompanyada de ballarines.

sitges queer fest

Organiza

Con el soporte de

colaboran

;">
© Colors Sitges Link 2021 · Política de privacidad · Política de cookies · Aviso legal · queerfest@colorssitgeslink.org

Web oficial de l'Ajuntament de Sitges www.sitgesanytime.com