Colors sitges queer fest

ARTISTS & QUEER MARKET

iGNASI bLANCH

il·lustrador

La imatge del cartell d'aquesta edició és obra del popular il·lustrador Ignasi Blanch, un altre artista queer que viu a la comarca del Garraf, i que ha cedit a l'associació Colors Sitges Link per a aquesta edició del Sitges Queer Fest.

 

Alhora, el cartell ha estat dissenyat per l'artista Joan Escofet.

 

Ignasi Blanch va néixer a Roquetes, Baix Ebre.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va continuar els estudis a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d'impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien. Coincidint amb la caiguda del Mur, va ser seleccionat com a única representant d'Espanya al projecte internacional East Side Gallery. Viu i treballa a Barcelona com a il·lustrador.


Ha rebut multitud de guardons, com ara el Premi Crítica Serra d'Or 2006, el Premi Llibreter d'Àlbum il·lustrat 2008.

Recentment ha publicat el llibre solidari LIV ON amb la cantant i actriu Olivia Newton-John.

 

IGNASI BLANCH EN LA WIKIPEDIA

iGNASI bLANCH

JOAN ESCOFET

ARTISTA I DISENYADOR

El cartell d´enguany ha estat dissenyat per Joan Escofet, artista, creador, dissenyador, membre del grup de Memòria LGTBI de Colors Sitges Link, col·laborador incansable.


Joan Escofet Planas és dissenyador de continguts. Amb una formació en art i arquitectura, apassionat pel collage i les explicacions visuals; artista, videomaker, vj i, de vegades etnògraf. Des del 1996 treballa en la construcció de la imatge visual en diferents formats per transmetre significats per a projectes participatius urbans de base, llibres de nanotecnologia, o altres projectes col·laboratius per revelar el context.


Amb el pseudònim heretik.radikal, investiga sobre l'herència homomarica, treballa amb elements pornogràfics i representacions homosexuals.

iGNASI bLANCH

Núria Corretgé

Núria Corretgé és artista plàstica, enregistradora i directora del Taller espai de creació, espai dedicat a l'ensenyament de les arts plàstiques i gràfiques ia la difusió i creació de projectes artístics.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sant Jordi de Barcelona i especialitzada en gravat.

Web de Núria Corretgé

 

Al Sitges Queer Fest impartirà el taller XPRESSAR(t), taller exprés està dirigit a joves d'entre 12 i 18 anys que tinguin ganes d'explorar la seva identitat a través de la creació artística.

La investigació se centrarà en crear una imatge personalitzada mitjançant una tècnica de gravat realitzada sobre una base de tetrabric per estampar-la sobre una bossa de cotó.

Aquestes feines s'exposaran en el marc del Sitges Queer Fest per donar visibilitat als joves creadors.


COMPTE, AQUESTA ACTIVITAT ÉS DIMARTS 27 DE SETEMBRE!!


TALLER SUBVENCIONAT PER COLORS SITGES LINK

INSCRIPCIÓ 5€

Rubén Cardoso

Rubén Cardoso, el mític transformista d'El Comodín a Sitges i El Cranc del Raval a Barcelona, aterra al Sitges Queer Fest i al Prado per mostrar-nos un xou molt personal.


L'argentí, que es nega a revelar quants anys fa que actua, ens explicarà els periples de la seva vida a través del seu art, el seu afilat sentit de l'humor i les seves taules. Prepara't per passar una nit única amb aquest artista incombustible.

Luis Antonio de Villena

Luis Antonio de Villena és un famós poeta, narrador, assagista, crític literari i traductor espanyol.


Com a poeta se l'associa amb el grup dels novíssims o venecians. La seva lírica i prosa, sensible al passat cultural ia la contemporaneïtat, la seva postura estètica, propera al moviment dandi, es resumeix en un epicureisme homoeròtic que assumeix tradicions culturalistes i decadents.


És un dels autors més reconeguts de la literatura homosexual a Espanya, abordada al conjunt de la seva polifacètica obra.


En el marc del Sitges Queer Fest, realitzarà la conferència «Sàbies heterodòxies de Pepito Zamora» dins de les activitats paral·leles de l'artista Pepito Zamora, després de la qual, l'Escola d'Hosteleria de Sitges presentarà el còctel Perfidia, dissenyat al seu dia per Pepito Zamora.

DAVE ZULUETA

Artista gadità que amb només 24 anys i educat en disciplines com la interpretació, la dansa o el cant, suma més de quinze anys sobre els escenaris.

Arran del seu pas per l'acadèmia més famosa de la televisió a "Operación Triunfo 2018", l'essència artística de Dave arriba al gran públic, que descobreix un artista que fuig de les formes convencionals mitjançant un humor i una base cultural importants, i que s'utilitza a si mateix com a ambaixador actualment del món de l'espectacle dels darrers segles.

 

Entre les seves excentricitats hi ha la seva afició a la llengua catalana des de la seva joventut, cosa que ha estat de gran importància a la seva estada a Catalunya, on resideix des de fa més d'un any.

En aquest idioma, ha escrit poemes que s'inclouen al seu llibre "Un poeta en silenci" (Hidroavió, València, 2020), cançons com "La teva pell" (Música Global, 2020) i ha col·laborat amb artistes com Txarango, al seu idioma últim treball discogràfic amb la cançó "El tren del temps" amb el seu gran amic, company i veí Miki Núñez.

 

Actualment està preparant la seva nova música, un projecte teatral de gran envergadura i diversos concerts pel territori. Des de fa poc, també està incursionant al món de la ràdio en català, de la mà del periodista Jordi Basté.

 

Al Sitges Queer Fest presentarà el Queer Varietés i cantarà algunes cançons que ha escollit especialment per a aquest esdeveniment.

També participarà com a membre del jurat al Queer Talent Show el diumenge 2 d'octubre.

 

Luca Andrea

Va néixer a la Ciutat de Buenos Aires el 18 de febrer de 1997. Va créixer al conurbà de Buenos Aires, a la ciutat de Glew, i als vuit anys va començar a estudiar teatre, guanyant el Festival Iberoamericà l'any 2013.

Posteriorment va començar a dedicar-se a l'escriptura, i té tres llibres publicats actualment, dos a Buenos Aires i un a Barcelona, ​​on es troba vivint actualment.

És autor del llibre GUIA D'UNA MARICA ENAMORADA.


Poesia Marica Argentina és el recorregut d'una marica que creix i coneix el món a patir de la idiosincràcia que l'envolta. Relata i entén que no és el mateix créixer sent marieta a Buenos Aires que al nord argentí, oa algun país que encara condemna l'homosexualitat com a bandera de llibertat. Aborda l?amor, el dolor, la violència, la família.


Al Sitges Queer Fest participarà al Queer Varietés, fent el que millor se li dóna, a part d'escriure, i és recitar els seus poemes amb el segell personal i fent partícip al públic. No t'ho perdis!

Per cert, si t'agrada, el llibre estarà a la venda al Market.

Alexia Luna

És una actriu de musicals amb una sòlida carrera en la restauració, la figuració i el canguratge gràcies a la seva formació en matèries tan destacables com l'Exageració davant de la càmera, la Destrucció de personatges o el Ridicle per a Dummies.


Ferm defensora dels drets de les dones en general i, sobretot, dels de les d'aquesta nostra comunitat, actualment es dedica a fer el #bollohumor a "L'hora del brioix" tant a InOutRadio com als bars.


Així mateix, estudia doblatge perquè té vocació de GPS i ha sortit de l'armari davant de tot Catalunya en torneig de monòlegs de stand up 3 Minuts de TV3.


Al Sitges Queer Fest participarà dins del Queer Varietés amb un monòleg d'humor feminista i LGTBI.

 

Creadora de @lahoradelbollo 
Podcaster a @inoutradio

Labitti

Nascut i criat a Vitigudino, un petit poble de la Salamanca més rural.

D'allà a les grans capitals, cal estudiar i treballar, fins a acabar a Barcelona on Labitti comença a caminar, veient l'escena ballroom i jugar amb la dansa i la seva pròpia masculinitat.


Labitti és un personatge creat que s'inspira en la pròpia identitat queer de l'artista, per experimentar amb el ball, la cultura del ballroom i la pròpia plasticitat del gènere, passat tot per tints brutalisats i fetitxistes,


Al Sitges Queer Fest participarà dins del Queer Varietés amb una dansa performatica, principalment estils de fem voguing, runway i contemporani, amb elements estètics fetitxistes (BDSM) en outfit.

 

Instagram:

@labitti_vogue

@javierfdezcalles

Marin Lewton

Tothom és un escenari -  Les set estranyes edats de l'humà.

 

Martin Lewton torna al programa de varietats amb una peça humorística i poderosa sobre l'envelliment queer.


Xou en anglès amb una traducció a l'espanyol proporcionada.


Participarà, per segon any consecutiu, al Queer Varietés amb aquesta peça curta que és l'extracte d'una obra teatral en què està treballant i que estrenarà a la Gran Bretanya properament.

 

marta baldellou

Canta des de ben petita, la música l'ha ajudat a gestionar moltes experiències de la seva vida. Apassionada dels musicals, es va formar a l'escola de teatre musical de Barcelona durant tres anys, on va aconseguir el grau d'Estil Voioce Training I i II.

 

Des de fa uns 5 anys, explora la connexió del cos amb el moviment, així com amb la veu, aspecte que està afavorint el creixement artístic i personal.

 

Tan aviat juga amb els estils més jazzers com se'n va al líric.

Els seus referents variats (Lady Gaga, Taylor Swift, Liza Minnelli, Judit Neddermann) l'acompanyen des de fa molt de temps en el seu procés artístic.

 

Jugarà amb la seva veu al Queer Varietés cantant cançons de coneguts i reconeguts musicals.

Berni's magdrag

Aquest original artista és mag. O maga. O mague... Li agrada jugar i reptar al pati de butaques amb els trucs de màgia, sempre plens de sentit de l'humor.


En aquesta ocasió, Berni ens presenta el seu personatge Drag al Queer Varietés, amb el número que ha titulat com a Berni's MagDrag.

Dante Martín

Dante ja és de la casa des del miniqueer fest del 2020 (la llavor d'aquest Sitges Queer Fest).


L'any passat es va transformar davant dels ulls sorpresos del públic a Chavela Vargas.


Aquest any, participarà de nou al Queer Varietés amb el monòleg "A mi el que m'agrada és ballar!" (dirigit per Jessica Walker).


Una peça que és un passeig per la peripècia vital de l'autor, per les pors, les neurosis, les
intents d'encaixar en una societat que es mostra hostil i aliena a tot el que ell sent a l'interior.

julian kabak dj

Als interludis en què no hi hagi cap espectacle, Julian Kabak posarà la música al Sitges Queer Fest, perquè vinguis a escoltar, ballar mentre prens un refresc.

Alexander Martínez (trizas de papel)

Alexander Martínez és conegut com a autor de poesia i rapsode sota el nom de Trizas de Paper. El seu segell identificatiu és la passió. Trizas de paper no només recita amb la veu sinó que ho fa amb tot el cos. És un animal de l'escenari, se'm et fica en la seva història d'una manera que aconsegueixen pocs.


Al Sitges Queer Fest organitza un taller, "Troba la teva veu poètica", obert a tothom, per treballar textos propis o aliens i després interpretar-los.


Trizas de Papel us donarà les eines que necessiteu i sortir a l'escenari.


A més, tant ell com les persones que participin al taller, sortiran a l'escenari del Queer Talent diumenge a la tarda, per demostrar què han après.


També tindràs l'ocasió de comprar el llibre al market.

 

Web: http://www.trizasdepapel.com

Instagram: @trizasdepapel

Juan Ramón Quintana

Juan Ramón Quintana Sánchez (El/Ella/Elle),

periodista especialitzat en comunicació política i gènere.


Periodista de guerra el 2019, centrant-se en conflictes armats i lluites socials (concretament LGBTIQ decolonial) a l'Orient Mitjà.


Com a persona no binària i obertament bisexual, ha estudiat i desenvolupa estudis i projectes relacionats amb la dissidència sexual i de gènere des d'una perspectiva crítica i queer.


Ha treballat en diferents mitjans de comunicació reconeguts, tant a nivell nacional com internacional com Diario Público o Boomerang TV, i ha participat activament en projectes europeus i acadèmics a la Universitat Complutense de Madrid.

María Melgarejo

Jurista.

Postgrau en Intervenció Sistèmica breu a Violències Familiars (Universitat de Girona). Postgrau en Gènere i Igualtat (Universitat Autònoma de Barcelona).


Treballa a l'assessorament en planificació estratègica pública en igualtat de gènere, diversitat afectiva, sexual i de gènere i violències masclistes.

Lorena S. Gimeno

SEXUALIZADOS_AS és un grup format per Lorena S. Gimeno, sexòloga i escriptora, i Luis Anlo, creador de contingut.


Tots dos es dediquen a la divulgació sexual des del 2017, quan van crear un canal de youtube sota el mateix nom. Actualment han escrit 21 dies de masturbació (edició vulva i penis) i la sèrie de llibres 18 veritats, llibres sobre sexualitat amens i divertits dels quals qualsevol persona en pot treure informació i profit.

ALEXIA RIVA

Finalista del concurs “Premia Jove”, és una cantautora franco-mexicana de veu càlida i apassionada per la música Pop, Jazz i Soul que actualment resideix a Barcelona. Després de l'èxit del seu àlbum debut homònim el 2019, liderat pel seu senzill "Shine Again" amb més de 80 000 visites a Youtube, recentment va llançar el seu nou senzill "When You Kiss Me".

 

Nascuda a Dunkerque, una petita ciutat a la costa del nord de França, Alexia Riva va ser influenciada per les cançons de la seva mare mexicana. En créixer bilingüe, Alexia canta principalment en anglès, però també en francès i espanyol. La seva música està inspirada en les emocions.


Alexia actualment està escrivint nova música i treballant en un EP.

També està actuant en diversos formats (només o acompanyada de la seva banda) i la podràs trobar als restaurants, bars i esdeveniments locals de Barcelona i rodalies.


Al Sitges Queer Fest actuarà obrint el concert de la banda Tribut Alaska, Rey Del Glam.

 

www.alexiarivamusic.com

Instagram: https://www.instagram.com/alexiarivamusic/
Facebook: https://www.facebook.com/alexiarivamusic/
YouTube: shorturl.at/dopy3

Javi Clancarakol

Javi Clancarakol és un ésser humà que es dedica a criar la seva filla, a la narració oral, a la música, al teatre, a la papiroflèxia, a pallassades diverses...


Ha explicat contes amb Nens del carrer i amb escriptors premiats, sota un Arbre i en teatres i festivals internacionals. Ah, i un Dia va viatjar a un tren que conduïa la seva filla!!

Títol de l'espectacle:


Contacontes Queer amb Música en Viu, per a tots els públics. "EXISTEIXEN ELS UNICORNS?"

 


En un món on la Imaginació costa diners, els Unicorns galopen lliures, amb la Llibertat que Todxs mereixem... Algú n'ha vist Algun?

Vicky Branch

Artista amb més de 10 anys al Show Business. Diversos projectes, tant televisius, festivals de música, dinnershow i fins i tot en orquestra.


Amb formació en cant i flauta dolça al conservatori de Girona, passant per l'EMMG especialitat en jazz, vaig començar als 19 anys a cantar a l'Orquestra Internacional Costa Brava, amenitzant les festes majors de tants pobles catalans.


Als 25 anys vaig signar el meu primer contracte discogràfic i gràcies a això vaig poder entrar a diversos festivals de música catalans, el més reconegut va ser el Black Music Festival, on vaig participar durant tres anys consecutius, compartint cartellera amb noms tan famosos com Gloria Gaynor. L'última edició del BMF en què vaig participar, el 2018, es va rendir homenatge a Aretha Franklin i vaig anar acompanyada per la virtuosa Black Music Big Band.

El 2017, vaig tenir la sort d'entrar al concurs de "La Voz", a tv5, on vaig arribar a les portes de la semifinal, apadrinada per Malú.


Des de fa un any, estic treballant a l'exitós dinnershow barceloní “Gatsby”, on estic fent quatre xous per setmana, acompanyada per un cos de ball professional.


Estic iniciant la meva transició des de fa un mes i no puc estar més contenta. Això em dóna encara més força i més ganes de fer el que m'agrada, d'apostar per mi, per la meva música i evidentment per participar al Sitges Queer Fest, una iniciativa bonica on l'art va de la mà d'uns valors més que necessaris .

QUEER MARKET

Al Mercat Vell també hi haurà un mercat amb diferents parades: la fotografia de l'artista mexicà Cuitláhuac Correa, joguines sense gènere de Leona Games, pintura d'henna i fantasia d'Eva Navarro, exposició d'art eròtic de Montse Casaoliva, la roba singular de Chicos de Faldilla, roba sense gènere de How dare you? i llibreria Boutique de premsa.

sitges queer fest

Organitza

Amb el suport de

col·laboren

agraïments

© Sitges Link 2021 · Política de privacitat · Política de cookies · Avís legal · queerfest@colorssitgeslink.org

Web oficial de Turisme de l'Ajuntament de Sitges www.sitgesanytime.com