Colors sitges queer fest

Adelaida Guasch

Escriptora, poetessa i artista. Va publicar el llibre de poemes "LoCURAS intensives" i ara ens presenta la seva primera novel·la, "EstrellaDa Vida", al Palau del Rei Moro.

No te la perdis! T'encisarà.

VIDDA PRIEGO

Actriu, comèdiant de stand-up, guionista, pedagoga teatral. Persona trans no binària i GUANYADORA DEL PREMI BRUGUERA DE CÒMIC I NOVEL·LA GRÀFICA 2019 per "Tierra Trágame".

 

Vidda Priego és una de les figures imprescindibles de l'escena barcelonina. Aquest 2023, ha actuat davant de 5000 persones presentant el PRIDE Barcelona.

 

Al Sitges Queer Fest presentarà el Queer Varietés i actuarà, omplint de sentit de l'humor la nit de divendres.

 

IG @viddapriego

Laura freijo justo i Inma Rodríguez Solán

Segons les seves pròpies paraules, Laura Freijo Justo és una dramaturga que interpreta, intèrpret que escriu. Directora i escriptora per necessitat. Titellera de les arts escèniques i de la vida quotidiana. Funàmbula de la bogeria més creativa, comptadora d'històries amb cor i vestal de la paraula, per si de cas.
 
Al Sitges Queer Fest, participarà en el Queer Varietés amb la microobra teatral "Comiat", al costat d'Inma Rodríguez Solán.
 
A més, farà un doblet perquè l'endemà participarà al Vemouth Poétiqueer, un autèntic aquelarre poètic.

Juan Carlos Uríszar

El teatre és la seva passió. El seu amor per la interpretació la va embarcar en un viatge que la va fer visitar el teatre experimental, el tradicional i el musical, formant-se en els propis grups i en diverses escoles conegudes. Fa 24 anys va arribar a Sitges, on ha continuat alimentant el seu entusiasme pel teatre, ara mateix al Taller de Teatre del CSL.
Aquest gran actor interpretarà "Arnold en el camerino", una adaptació molt personal del monòleg inicial de l'obra “International stud” (El semental internacional), primera de la trilogia “Torch song trilogy” (Trilogia de cançons melancòliques) d'Harvey Fierstein. Un monòleg que us arrancarà el somriure i la tendresa al Queer Varietés.

Labitti

Nascut i criat a Vitigudino, un petit poble de la Salamanca més rural.

D'allà a les grans capitals, cal estudiar i treballar, fins a acabar a Barcelona on Labitti comença a caminar, veient l'escena ballroom i jugar amb la dansa i la seva pròpia masculinitat.


Labitti és un personatge creat que s'inspira en la pròpia identitat queer de l'artista, per experimentar amb el ball, la cultura del ballroom i la pròpia plasticitat del gènere, passat tot per tints brutalisats i fetitxistes,


Al Sitges Queer Fest participarà dins del Queer Varietés amb una dansa performatica, principalment estils de fem voguing, runway i contemporani, amb elements estètics fetitxistes (BDSM) en outfit.

 

Instagram:

@labitti_13

@javierfdezcalles

Frank's White Canvas

Directament des de la seva gira europea, en exclusiva,

Han passat per escenaris com el Mad Cool Festival d'Espanya, el Vive Latino de Mèxic i el Lollapalooza de Xile, a més de fer gires pels Estats Units, Europa, Colòmbia, Mèxic i arreu de Xile.

 

Han estat l'acte d'obertura per a bandes com Guns N' Roses, Kiss, Nothing But Thieves, L7, Delain, entre d'altres.

I han guanyat diversos premis com "Artista de Rock de l'Any" als Premis Pulsar 2021, "Millor Àlbum de Rock 2020" a Radio Futuro i "Àlbum de l'Any" a iRock.

 

Aquest duo actuarà dissabte a la nit, però ens donaran una petita delícia a la inauguració del Sitges Queer Fest.

Drag King Don Amor

Einar Sánchez (elle) serà intèrpret de Don Amor (ell) amb un espectacle energètic, que ens porta als carrers de Sud-amèrica amb els sons més ballables i poderosos. La qüestió de gènere no és l'única que es representa a l'escenari, sinó també la qüestió identitària de les persones migrades. Qui sóc si ni tan sols sé d'on vinc?

 

Què farà l'artista? Cantar, ballar i, sobretot, transmetre una gran energia.

 

BIO WEB/INSTAGRAM/MEDIA:

Nascut entre els carrers de San Roque, Don Amor sap que és un somiador. Ell desitja que les lleis de la ciutat siguin de perreo i dissidència, però també entén que no podem trencar les cadenes sense primer comprendre-les.

Instagram @d0namor.

Gvillermo Rueda

Cantant i compositor, va guanyar el primer Colors Queer Talent Show el 2021 cantant una cançó pròpia. Des d'aleshores, no ha parat de actuar i ja té diversos videoclips i senzills.

 

Escriu, canta en anglès i castellà, toca la guitarra, el teclat... El seu àngel no et deixarà indiferent.

 

Al Sitges Queer Fest, participarà dins del Queer Varietés amb diverses de les seves cançons.

Emmie Reek

Déuessa de Rio de Janeiro.

 

Drag Queen, cantant, compositora, ballarina, actriu...

Semifinalista a Una voce per San Marino 2023 i a La Voz Irlanda el 2016.

 

La seva art, la seva veu prodigiosa i la seva energia et captivaran.

 

No la perdis al Queer Varietés!

 

IG @emmiereek

Lloc web https://linktr.ee/emmiereek

Natàlia Domènech

Natàlia és una actriu versàtil i compromesa amb la cultura.

 

Per a la inauguració del Sitges Queer Fest, ha preparat un poema teatralitzat de Lorca, "Ciutat sense somni" del llibre de poemes "Poeta a Nova York".

 

No et la pots perdre al Queer Varietés.

Elisa Lein

Elisa Lein

Amb les meves lletres em preparo en l'art de viure, expressant idees, pensaments, raonaments o abstraccions.

 

Corro al costat dels esdeveniments i de la societat, m'enfila sobre el pit dels amants i navego en l'agonia de l'amor i el desamor. Escric i recito proses i versos que, com a vàlvula d'escapament, són el meu triatló a la recerca de la medalla més preuada. Viure en llibertat!

Des de novembre de 2017, organitza recitals de poesia amb temàtica LGTBI a la ciutat de Barcelona, coneguts com a "Aquelarre POÉtico."

 

A més, ha publicat el llibre de poemes "De mujeres y ceniza," que tindràs l'oportunitat de comprar i emportar-te'l signat.

 

Agitarà i conduirà amb el seu art i sentit de l'humor el Vermouth Poéticqueer.

 

IG @elisa_lein

Web https://linktr.ee/elisa_lein

Germán Chocero

Germán Chocero

Nascut el 2002, és un jove poeta.

 

Poeta per casualitat, jove per convicció. També és artista i intèrpret. La seva poesia impregna la seva vida i sovint es presenta al públic en escenaris de slam, competicions de poesia oral. La seva pràctica artística l'ha portat a interessar-se per la poesia com un acte de resistència.

Andrea Cacace

Andrea Cacace

Escriptora, poeta i rapsoda.

 

Andrea Cacace (1988) va néixer a Buenos Aires, va créixer al Brasil i viu a Espanya. És llicenciada en Art Dramàtic (USAL), professora de Ioga i Meditació (Rishikul, Índia) i actualment cursa un màster en Gestió Cultural (UOC).

 

Malgrat seu, és una artista multifacètica. En el camp de l'escriptura, ha estudiat dramatúrgia, narrativa, guió cinematogràfic i poesia. Escriu poesia des dels deu anys i va esperar altres vint-i-tres per això: el seu primer llibre. Actualment treballa en el seu segon llibre.

 

IG @andreapoesiacacace

linktr.ee/andreacacace

Laura Freijo Justo

Laura Freijo Justo

Poetessa, dramaturga, directora i intèrpret. He escrit més d'una dotzena de llibres de poesia, dels quals he publicat "Sóc el que estàs buscant" i "Algun lloc en el món" en format d'e-book. Amb el meu sol poètic teatral "Sóc el que estàs buscant," he realitzat gairebé noranta funcions, dues temporades a Barcelona i diversos festivals nacionals i internacionals. Amb LasCarasB, he realitzat més d'una dotzena de funcions. També he creat espectacles teatrals basats en la meva poesia, tant en solitari com en col·laboració: "Totes aquestes noies" (Tantarantana Teatre), "Geminianas" (amb Eva Hibernia) i "Us vull només a vosaltres" (Esperant a Bardot) (amb Txus García).

 

Malgrat ser prolífica, les meves publicacions han estat escasses perquè he preferit escriure i recitar en persona en lloc de perseguir i persuadir editors. Hi va haver una època en què recitar era una forma de respirar, la recordo amb afecte.

 

IG @laurafreijojusto

pensapoamientos.blogspot.com/es

nuevospensapoamientos.blogspot.com/es

Adelaida Guasch

La perritaIntergalactica

Rapsoda.

 

Sóc una onada molt poc aritmètica en un mar massa algorítmic, poesia dedicada a embolicar allò que no encaixa en mi, de manera que encaixi encara menys fora.

 

Defensora de l'estil xabecs, la meva poesia no és més que un exemple que no podria fer-ho pitjor, però cura tantes ferides fer-ho tan malament...

1ª consumició Amb l'entrada

Alice (alice) Agostoni

Nascuda a Milà, Itàlia.


És poetessa, filòloga i rapsoda.


Té un gat negre, Dante, i li encanta cuinar.
Va estudiar llengües i literatures estrangeres a la Università degli Studi de Milà.


Es va traslladar a Barcelona el 2019, on va començar a escriure en espanyol, fent classes de redacció privades i estudiant filologia i literatura a la Universitat de Barcelona durant un any. El setembre de 2020, va decidir centrar-se a escriure la seva primera col·lecció de poemes en italià i espanyol.


Considera màgic poder expressar-se en diferents idiomes perquè cada cultura i cada llengua tenen un encant i un misteri que les fa úniques i irrepetibles.

 

IG @calipsoscrive

Alice Agostoni

trizas de papel (Alexander)

Alexander Martínez, conegut com Trizas De Papel, és escriptor, actor i rapsoda.
Ha publicat dos llibres de poemes: "Rencontres" i "Triangle Atemporal".


Actualment estudia a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, on cursa el tercer any per formar-se com a novel·lista en el programa de tres anys que ofereix l'escola. També forma part de l'escena cultural poètica de Barcelona a través de les plataformes "Poetry Slam".
És membre del grup "Aquelarre Poético" dirigit per Elisa Lein, i també ha estat Poeta del "Prostíbulo Poético" dirigit per Sonia Barba.


Aquest és el seu tercer any participant al Queer Fest, on ha recitat anteriorment i l'any passat va dirigir un taller de poesia i recitar.

 

IG @trizasdepapel

Web: http://www.trizasdepapel.com

Trizas de Papel

SANTIAGO CALLEJA arrabal

(1966). Va ser guardonat amb el primer premi de poesia el 2005, en un concurs organitzat per Editorial Novelarte, Còrdova (Argentina), en una convocatòria oberta i internacional, publicant: "Vices, Angels, and Virtues" el 2006 per aquesta editorial. Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona i posteriorment va realitzar cursos de Comerç Exterior i idiomes, als quals es dedica professionalment en el camp de l'empresa privada. És de Barcelona i resideix a L'Hospitalet del Llobregat. El seu interès per la poesia ha estat una constant a la seva vida (ha escrit des de l'adolescència).

 

La seva obra oscil·la entre una visió poètica/metafísica (màgica) de la realitat, la identitat sexual i l'àmbit de la reflexió. Més enllà de buscar respostes, els seus textos formulen preguntes, són provocatius, deixant al lector la tasca d'extreure el missatge, en un ampli ventall de temes i emocions.

 

Llibres publicats: "Vicios, Ángeles y Virtudes” (Ed. Novelarte, 2006), "Elogio del Lado Oscuro" (Trafford Publishing, 2010), "Sodoma no es lugar para el corazón" (Ed. Rapitbook, 2020).

 

IG @flamboyant1966

SANTIAGO CALLEJA arrabal

Josep Rod

Josep Rodriguez, escriptor de BL i creador de mons on no ha estat mai ningú. Estrenarà els seus poemes cíborg al vermut.

 

Vaig néixer a Barcelona l'any 1982. Sóc llicenciat en Filologia Catalana i en Filologia Romànica i actualment treballo com a professor en instituts.


He publicat un llibre de contes literaris educatius, "Quatre contes de literatura" (Ed. Hendere, 2019), en versió catalana i castellana.


Sóc autor de dos llibres de poemes: "Bestiari a la japonesa" (kdp, 2018), amb música de Daniel Palomino, i "Poemes suprematistes - Senryus a Malèvitx" (kdp, 2018), amb disseny de Sheila Bonet.


Aquest any, estic promocionant el meu llibre més recent, la novel·la "Mentre durin les espelmes" (Voliana, 2021).

 

IG @haikujosep
www.haikujosep.com/blog

Josep Rod

Tàdgh Ar C’Hoat (cia. clancarakol)

Tàdgh Ar C’Hoat és un ésser humà que es dedica a la narració oral, la música, el teatre, l'origami i a diverses bufonades...

 

Tàdgh Ar C’Hoat, de la companyia KlancaraKol, presenta el seu espectacle de contacontes amb música en directe "Cuentajuego para la libertad". Per als i les més petits i petites (i no tan petits).

 

La vida és un joc, i pot ser un joc divertit si ens respecten i ens permeten ser lliures. Amb aquest contacontes, jugarem a ser lliures.

 

Són contes inclusius que fan la diferència.

KING G. OPENING

Artista amb desparpall que es guanya el públic només posa el peu a l'escenari. Perquè l'ocupa com una deessa.

Rapera, activista, queer, no binària, en realitat, cap adjectiu la defineix. O tots...

 

Composa les seves pròpies cançons i ve a presentar-nos la seva darrera creació, EXPLICIT, obrint el concert de la nit.

 

King G. és un espectacle.

frank's white canvas en concert

Directament des de la seva gira europea, en exclusiva,

Han passat per escenaris com el Mad Cool Festival d'Espanya, el Vive Latino de Mèxic i el Lollapalooza de Xile, a més de fer gires pels Estats Units, Europa, Colòmbia, Mèxic i arreu de Xile.

Han estat l'acte d'obertura per a bandes com Guns N' Roses, Kiss, Nothing But Thieves, L7, Delain, entre d'altres.

I han guanyat diversos premis com "Artista de Rock de l'Any" als Premis Pulsar 2021, "Millor Àlbum de Rock 2020" a Radio Futuro i "Àlbum de l'Any" a iRock.

Prepara't per ballar al ritme d'aquest duo!

Vicky Branch

Artist amb més de 10 anys d'experiència en el món de l'espectacle. Ha participat en diversos projectes, tant a la televisió, festivals de música, sopars-espectacle i fins i tot amb orquestres.

 

Amb formació en cant i flauta dolça al conservatori de Girona, i després a l'EMMG especialitzada en jazz, va començar a cantar a l'Orquestra Internacional Costa Brava als 19 anys, animant les festes majors de molts pobles catalans.

 

A l'edat de 25 anys, va signar el seu primer contracte discogràfic i, gràcies a això, va poder participar en diversos festivals de música catalans. El més reconegut va ser el Black Music Festival, on va actuar durant tres anys consecutius, compartint cartell amb noms tan famosos com Gloria Gaynor. L'última edició del BMF en la qual va participar, l'any 2018, va rendir homenatge a Aretha Franklin i va ser acompanyada per la virtuosa "Black Music Big Band".

 

El 2017, va participar al concurs "La Voz" a TV5, on va arribar a les portes de la semifinal, amb el suport de Malú.

 

Actualment, canta a les "Nits Màgiques de la Casa Batlló".

L'any passat va sorprendre al públic amb la seva interpretació de jazz, aconseguint posar tothom dret. Aquest any, oferirà un repertori de "Motown music" que farà les delícies dels teus oïdes. No te'l perdis.

 

PRIMERA CONSUMICIÓ AMB L'ENTRADA.

Lorena S. Gimeno

Sexòloga i terapeuta sexual.

 

Des del 2017, s'ha dedicat a oferir educació sexual de manera gratuïta a través de SEXUALIZADOS_AS.

 

En aquest lloc web, proporciona assessorament i teràpia sexual, a més d'ajudar a cultivar fantasies sexuals i augmentar el desig sexual.

 

És una apassionada del contingut eròtic i té un profund respecte per la sexualitat humana.

 

Des de l'any 2008, també s'ha dedicat a escriure novel·les i relats eròtics.

Rocío Rainvart

Llicenciada en Belles Arts, dibuixant de còmic, il·lustradora i directora de màrqueting del projecte editorial independent Sextories Magazine.

 

Li agrada crear històries que parlin de la intimitat, la vulnerabilitat i l'honestedat, i desmitificar les idees preconcebudes sobre l'erotisme i el sexe en la cultura pop, celebrant la diversitat relacional, de gènere i de cossos, representant les realitats que sovint manquen de visibilitat.

 

Ha col·laborat durant anys amb la revista El Jueves, amb TV3 o amb l'editorial Penguin Random House, on a més va publicar el seu còmic Machistadas.

 

Actualment, està treballant en la seva propera novel·la gràfica.

Nal Anahi Canela

Anahi Canela és una educadora sexual especialitzada en minories eròtiques.

Porta 10 anys compartint els seus coneixements i aprenentatges sobre pràctiques sexuals, comunicació en parella i gestió relacional a través de tallers teòrico-pràctics, xerrades i acompanyaments individuals.

Ha participat en moltes ocasions al SEB així com en altres festivals sobre sexualitats, donant xerrades i formant part de taules rodones, així com ha col·laborat en diverses ocasions en programes de ràdio i televisió com a veu experta.

Barda petarda

Barda Petarda és la Drag Queen més petardàstica de Vilanova i la Geltrú, però que no us enganyin les seves payasades, perquè també és historietista de contes inclusius i educadora LGBTI per a joves i adults.

QUEER MARKET

Des de les 18:00h del divendres 29 de setembre fins el diumenge a les 20:00h, aquestes són les parades d'artistes i artesans del Queer Market 2023.
 
 
1 Cor - il·lustracions
2 Goodbye Sailor (Yan) - il·lustracions
3 Thomas Gravereau - il·lustracions
4 Montse Casaoliva - il·lustracions i llibres
5 nois de faldilla - artesania a samarretes
6 Adam - il·lustracions i llibres queer I PINTURA
7 Leo Suárez - il·lustracions
8 Imnotcis - adhesius i fanzines
9 Cuidadokepinto - artesania Queer
10 Eva - maquillatge Queer
11 Nix/ Arts Carnival - dissenys i artesania
12 Hey Milas - il·lustracions
13 Roses Luz

sitges queer fest

Organitza

Amb el suport de

col·laboren

© Sitges Link 2021 · Política de privacitat · Política de cookies · Avís legal · queerfest@colorssitgeslink.org

Web oficial de Turisme de l'Ajuntament de Sitges www.sitgesanytime.com